Privacy Verklaring

Privacy Verklaring Yenga Yoga (2018-05-01)

Yenga Yoga, gevestigd aan Duifpolder 61 te Amersfoort, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken we persoonsgegevens?

We verwerken je persoonsgegevens voor het uitvoeren van een overeenkomst tussen jou en Yenga Yoga, voor het bijhouden van betalingen, reserveringen, algemene administratie en het voeren van correspondentie.

Welke persoonsgegevens verwerken we?

We verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten of website en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Bankrekeningnummer
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op onze website aan te maken, of gegevens die je verstrekt in correspondentie of in
  • een telefoongesprek
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type

Waarvoor gebruiken we je gegevens?

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van een nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen of diensten bij je af te leveren
  • Voor het analyseren van surfgedrag op de website en daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten of diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • We verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die we nodig hebben voor de belastingaangifte.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via bovenstaande contactgegevens, dan verwijderen wij deze informatie.

Geautomatiseerde besluitvorming

We nemen geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens of medewerker tussen zit.

Cookies

We gebruiken op onze website functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. We gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die het surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens waarover we beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar bovenstaande contactgegevens. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen we je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit is ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken op jouw verzoek . We wijzen je er op, dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe we je persoonsgegevens beveiligen

We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en hebben passende maatregelen getroffen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan (zoals bijvoorbeeld een website met een versleutelde https verbinding en met wachtwoord beveiligde bestanden). Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan aub zo snel mogelijk contact met ons op.

Bewaren van persoonsgegevens

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijnen voor je persoonsgegevens van maximaal 7 jaar, dit is in verband met de wettelijke administratieve verplichtingen richting de belastingdienst. Hierna worden gegevens vernietigd c.q. gewist. Accounts op de website waarop langer dan 1 jaar niet is ingelogd, worden automatisch verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Je gegevens worden niet aan derden verkocht en zullen uitsluitend aan derden verstrekt worden indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht (zoals bijvoorbeeld ons reserveringssysteem en betaaldienst), sluiten we een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Op onze website worden cookies geplaatst door derden:

  • Google Analytics
    Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
    Bewaartermijn: 26 maanden

Contactgegevens (vestigingsadres):

Yenga Yoga
Duifpolder 61
3825JC Amersfoort
06-24933003
www.yengayoga.nl
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De functionaris Gegevensbescherming van Yenga Yoga is G. ter Beek, welke is te bereiken via bovenstaande contactgegevens.





Proefles

Meld je hier aan voor een proefles of cursus. Je kunt je les gelijk zelf inplannen op het rooster.
        Proefles         Introductiecursus

Yoga in hartje Vathorst !

Vanaf september starten we op twee prachtige locaties in Amersfoort Vathorst Hatha- en Vinyasa Yogalessen ! Meld je vóór september aan met een 10 lessenkaart en krijg een exclusief voedingsconsult bij FoodGuide Gratis ! (vraag naar de voorwaarden)
  • Informatie
Yoga in Amersfoort Vathorst
In September 2016 is Yenga Yoga gestart in Amersfoort Vathorst met Hath yoga en Hatha-flow yoga lessen op een prachtige locatie bij Natuurboerderij de Brinkhorst.
Wat moet ik meenemen?
Waar moet ik aan denken en wat moet ik meenemen naar de les ? Een kleine opsomming van aandachtspunten

Online reserveren

Je kunt online je yogales reserveren en annuleren, tot 3 uur voor aanvang van de les. Zo kan je op een andere dag komen als je dat wilt, of een lesje overslaan als je een keer niet kunt. Opwaarderen en betalen van je leskaart kan veilig via iDeal bij je eigen vertrouwde bank

Ideal