Locatie
  • Vaste image voor ALLEEN mobiele weergave visible-phone
  • 1

Natuurboerderij de Brinkhorst

Vrijstaande Studio
In het groene hart van Vathorst ligt Natuurboerderij de Brinkhorst. Hier hebben we de beschikking over een prachtige hoge en lichte ruimte, die uitkijkt op de rustige, groene omgeving van de aanliggende boerderij. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur, en in de wintermaanden is de heerlijke vloerverwarming een genot onder de yogamatjes. Er is een ruime garderobe en is de mogelijkheid je even om te kleden als dat nodig is.
  • Vaste image voor ALLEEN mobiele weergave visible-phone
  • 1

Routebeschrijving

Natuurboerderij de Brinkhorst bevindt zich aan de Wageningseberg 43, 3825 GR Amersfoort, tussen Sporthal de Brink, Hey Pannekoek en zalencentrum de Kroon (voormalig "de Kamers") middenin in het groene hart van Vathorst.

Aan de noord- en zuidzijde van de Brinkhorst is voldoende parkeergelegenheid. Kom je met de auto vanuit het zuidelijke gedeelte van Vathorst (A1), dan is parkeren op de Darthuizerberg het kortst (loop ca 50m langs Hey Pannenkoek naar de boerderij). Kom je vanuit het noordelijke deel van Vathorst (Rotonde nr 6), parkeer dan aan de Wageningsberg

Als je met de fiets komt, kan je je fiets naast het terrein neerzetten in de fietsenstalling.

Je kunt door het hek naar binnen lopen, de yogaruimte bevindt zich aan de rechterzijde, voorbij de boerderij in het op de afbeelding gemarkeerde gebouw.
Vergroot afbeelding
Prachtige open en lichte zaal, die uitkijkt op de kinderboerderij van Natuurboerderij de Brinkhorst
Prachtige open en lichte zaal, die uitkijkt op de kinderboerderij van Natuurboerderij de Brinkhorst
Al het nodige materiaal is aanwezig in de zaal

Proefles

Meld je hier aan voor een proefles. Je kunt je les gelijk zelf inplannen op het rooster.
        Proefles