Workshops

17 nov 2019: Workshop Yin Yoga


Over de workshop
De herfst is het moment van bezinning, na een actieve zomerperiode even de tijd nemen voor jezelf, met volle aandacht.

Yin Yoga is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze filosofie gaat uit van de 5 Elementen, 5 Seizoenen en bijbehorende orgaan-meridianen. Meridianen zijn energiebanen die door het lichaam lopen en de energie laten stromen. Yin Yoga is een rustige yogavorm waarbij we de tijd nemen om langer in de houdingen te blijven, zodat de diepere weefsels waar deze meridianen doorheen gaan, worden gestimuleerd en verzacht. Het effect van yin yogahoudingen is een soepeler, energetisch stabiel en sterker lichaam. Tijdens deze workshop leer je de betekenis van de fase waar je je nu in bevindt, op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Na een korte uitleg over het herfstseizoen en het bijpassende element zal er een extra lange ontspannende Yin les zijn waarbij je specifieke oefeningen gaat ervaren gericht op het zuiveren en stimuleren van de meridianen. We sluiten af met een eindontspanning.

Deze workshop geeft je de tijd om elk aspect van je lichaam te voelen. In het moment zijn, in je lichaam, in de ruimte en je gevoel zodat je ontspannen je nieuwe week kunt starten.

Wil je meer te weten komen over Yin Yoga, schrijf je dan nú in, het aantal plaatsen is beperkt!

Datum: 17 november 2019
Tijd: 11:00-13:00
Kosten: 30€ per persoon
Locatie: Yenga Yoga, Wageningseberg 43, Amersfoort Vathorst
(terrein Natuurboerderij de Brinkhorst) routebeschrijving
Docent: Sandra Welten – Yoga Mission
  • Meld je aan met de onderstaande knop
  • Bevestig je account met de link die je ontvangt per email
  • Ga naar de datum van de workshop op het lesrooster
  • Kies de workshop en klik op 'boek nu'
  • Na het voldoen van de betaling is je plekje in de cursus gereserveerd!

  • Aanmelden

Over de docente
Sandra Welten - Sandra gelooft in een goede balans tussen inspanning en ontspanning, en laat je voelen wat er in je lijf gebeurt. Na de workshop voel je je ontspannen en ben je blij dat je jezelf dit uur cadeau hebt gedaan. Adem, voel en geniet… Sandra hoopt je te kunnen inspireren zodat je zelf zult ervaren dat yoga je meer balans geeft tussen lichaam en geest. Niet alleen op de yoga mat maar vooral ook in je dagelijkse leven.