Docenten

"You cannot find yourself by going into the past. You can find yourself by coming into the present" - Eckhart Tolle

Gerard ter Beek, YengaYoga amersfoort Vathorst

Gerard ter Beek

De lessen die ik geef, zijn relatief rustige Hatha Yoga lessen, met hier en daar wat flow elementen. De verbondenheid van de adem met de beweging staat in mijn les centraal. Hierdoor krijgt de les een heerlijke zachte flow. Afhankelijk van het soort les dat op het rooster staat en welke cursisten er in de les aanwezig zijn, maak ik de les soms wat meer of minder actief.

Je wordt uitgedaagd je eigen fysieke en mentale grenzen te verkennen in een rustige en veilige omgeving. Omdat veilig bewegen centraal staat, is er altijd ruimte om oefeningen aan te passen of over te slaan. Aan het einde van de les is er altijd een eindontspanning of korte meditatie.

Lees meer

Terri Duan

(Terri's yoga lessons are guided in English)
Terri is a RYT® 500 certified yoga teacher by Yoga alliance. After qualifying as a RYT® 200 vinyasa teacher (trained with Frog Lotus Yoga in Bali), she went on a further 300 hours study in India for Vinyasa, classical Hatha and meditation. Over the years, Terri has studied with many great teaches such as John Scott, shiva Rea and Petri Raisanen. She continues her learning also through her teaching. In 2018, Terri completed Yin yoga teacher training with Josh Summer. She is now a specialised TCM yin yoga (Traditional Chinese Medicine). Terri has previously studied Chinese medicine and alternative therapy in England, she is a qualified therapist through the International Therapist Council. With her profound understanding of Chinese medicine, her yin lessons are focussed more on the healing effect of the practice...

Lees meer
Anja de Ruiter - Narain, YengaYoga amersfoort Vathorst

Anja de Ruiter - Narain

Ik geef al ruim 4 jaar Hatha yoga en diverse workshops over chakra’s, yoga nidra en oosterse filosofie. Mijn lessen worden omschreven als rustige hatha lessen met voldoende ruimte voor verdieping van de houdingen en de adem. Mijn lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. We starten de les met een thema en beëindigen de les altijd met een fijne eindontspanning.

Lees meer

Marion van der Linden

Mijn lessen breng ik vanuit zachtheid, aandacht en met humor. In mijn lessen zijn je eigen inzichten, gevoelens, ontspanning en het bewust worden van je adem belangrijk. Ga zelf ontdekken welke voordelen en goede dingen yin yoga jou kan bieden. Je bent van harte welkom in mijn les!

Lees meer

Sandra Welten

Als je een les bij Sandra komt volgen, zul je een vriendelijke en enthousiaste lerares aantreffen. Ze zal je laten werken tijdens de les en laat je dichter bij jezelf komen door middel van een duidelijke uitleg.Je gaat energiek en relaxed naar huis met een glimlach op je gezicht. Je kan bij haar met al je vragen terecht en elke les is anders. Ze gelooft in een goede balans tussen in- en ontspanning, en laat je voelen wat er in je lijf gebeurt. Na de les voel je je ontspannen en ben je blij dat je jezelf dit uur cadeau hebt gedaan. Adem, voel en geniet…
Sandra hoopt je te kunnen inspireren zodat je zelf zult ervaren dat yoga je meer balans geeft tussen lichaam en geest. Niet alleen op de yoga mat maar vooral ook in je dagelijkse leven.

Lees meer
Charlot Spoorenberg, YengaYoga amersfoort Vathorst

Charlot Spoorenberg

Mijn liefde voor yoga begon in Amsterdam, ongeveer vijftien jaar geleden. Ik volgde lessen bij Gösta, nu eigenaar van SvahaYoga. Ik ontdekte dat ik het heerlijk vind mijn lichaam te bewegen, het te voelen en te voeden. Dat yoga veel meer is dan het doen van houdingen, ontdekte ik in India. Ik woonde hier bijna anderhalf jaar bij mijn leraar in een ashram (spirituele gemeenschap). Mijn leraar leerde me dat alles yoga kan zijn, elke ademhaling. Ik deed in India mijn Vinyasa docentenopleiding......

Lees meer
Laura Baeten, YengaYoga amersfoort Vathorst

Laura Baeten

In mijn lessen laat ik me inspireren door Adriene’s mantra ‘Find what feels good’ en door Julie Martin’s 'Embodied Yoga'. Bewegen vanuit gevoel op de flow van je eigen ademhaling en een intern gesprek met het lichaam aangaan; het gaat niet om hoe de poses eruitzien, maar om wat voor jou goed voelt. Jij bent de enige die dat weet en kunt weten. Durf dus te luisteren naar jezelf. Dat kan best een beetje spannend zijn. Daarom neem ik je graag mee op deze ontdekkingsreis!

Lees meer

Proefles

Meld je hier aan voor een proefles. Je kunt je les gelijk zelf inplannen op het rooster.
        Proefles        
  • Informatie
Yoga in Amersfoort Vathorst
In September 2016 is Yenga Yoga gestart in Amersfoort Vathorst met Hath yoga en Hatha-flow yoga lessen op een prachtige locatie bij Natuurboerderij de Brinkhorst.
Wat moet ik meenemen?
Waar moet ik aan denken en wat moet ik meenemen naar de les ? Een kleine opsomming van aandachtspunten

Contactgegevens

E-mail
info@yengayoga.nl
Telefoon
+31 6 249 33 003
Adres lesruimte
Wageningseberg 43, 3825 GR Amersfoort
(klik voor routebeschrijving)
Postadres
Duifpolder 61, 3825JC Amersfoort
KVK
63802813
Bank
NL09 KNAB 0255 3579 66
BTW
Op aanvraag